GYIK | Kapcsolat Belépés Regisztráció
Kezdőlap
Termékcsoportok

Mi az a Pick Pack Pont?




K
attintásra megmondom.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Reklamáció és Visszáru

Reklamáció/Visszáru kezelés esetén az irodaszer@lukinserv.hu e-mail címen, vagy a 06 30 580 4993-as telefonon jelezzék a problémát. Telefonos elérhetőség: munkanapokon 8-16 óráig.

Célunk, hogy a Lukinserv Kft. teljesítési hibájából eredő esetekben, a lehető legrövidebb időn belül rendezzük Partnereink részére a visszárut.
Kérjük, hogy az áruátvételkor tapasztalt problémákat azonnal jelezze felénk, sérült, bontott csomagolású küldeményt tételesen vegye át a futártól, ha a rendelt termék sérült , jegyzőkönyv felvételével a küldemény átvételét megtagadhatja. Sérült, bontott csomag esetén a futár köteles jegyzőkönyvet felvenni. Sérüléssel kapcsolatos reklamációt csak a jegyzőköny megléte esetén tudunk intézni.

Amennyiben a visszáru-igény a Lukinserv Kft-nek felróható mulasztásból ered, akkor az Ön bejelentése után minden ezzel kapcsolatos adminisztrációt ügyfélszolgálatos munkatársaink végeznek.

Amennyiben a visszáru-igény nem a Lukinserv Kft-nél felróható mulasztásból ered, téves rendelés, vagy élni kíván elállási jogával úgy a igényét szíveskedjen elküldeni az irodaszer@lukinserv.hu címre, vagy az információ menüpont alatti felmondó nyilatkozatot juttassa el hozzánk.
 A beküldött emailek alapján kollégáink 2 munkanapon belül megkeresik Önt. Ebben az estben a visszáruzás engedélyezése minden esetben kizárólag egyedi elbírálás alapján történik.

Az Ön által e-mail formájában elküldött reklamációt kollégáink, illetve értékesítési vezetőink jóváhagyják vagy elutasítják és ezután történhet meg a reklamáció/visszáru rendezése.

A visszáruzandó termékeket kizárólag szállításra kész, újra eladható állapotban vesszük át!
Ez alól az alábbiak kivételek, melyeket nem áll módunkban visszavenni:
  • Egyedi termék esetében, melyet a Vevő egyedi rendelésére vagy számára egyedileg gyártattunk
  • Áruátadás után sérült termék, vagy sérült termékcsomagolás (nem értékesíthető termék)
  • 14 napnál régebben vásárolt, esetleg lejárt szavatosságú termékek, kivétel a jótállási vagy garanciális hibák esetében bekövetkezett reklamációk (jótállási vagy garancialevél ellenében)
  • időközben a Lukinserv Kft-nél megszűnt forgalmazású termékek, szigorú számadású nyomtatványok

A fentiek bevezetése kapcsán reméljük, hogy értékes időt takaríthatunk meg az Ön számára! 
Vásárlói információk
 
Adatvédelmi nyilatkozatImpresszumForgalmazott márkák
lukinserv.hu © 2013-2024, Minden jog fenntartva.