GYIK | Kapcsolat Belépés Regisztráció
Kezdőlap
Termékcsoportok

Mi az a Pick Pack Pont?
K
attintásra megmondom.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Minőségpolitika

2008-májusában sikeresen bevezettük és alkalmazzuk az MSZ EN 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszert. A rendszer megvalósításában nagy segítség volt számunkra, hogy pályázat útján elnyertük az Európai Unió és a Magyar Állam támogatását. A támogatás összege: 987.500.- Ft.


L U K I N S E R V

Informatikai Szolgáltató

Fejlesztő és Kereskedelmi Kft.


MINŐSÉGPOLITIKA


Vállalkozásunk ügyvezető igazgatói meghatározták és dokumentálták a cégünk céljaival összhangban a Minőségpolitikánkat.

A Lukinserv Kft. szolgáltatási tevékenység végzése során egyaránt biztosítani kívánja a mindenkori megrendelői igényeknek megfelelő teljes körű kiszolgálását.

A vezetőség minőség iránti elkötelezettségének az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével, bevezetésével és folyamatos fejlesztésével kíván hangsúlyt adni.

A Lukinserv Kft. ügyvezetői biztosítják, hogy minden alkalmazott és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, és működési előírásait, és elvárja, hogy azt napi gyakorlatként alkalmazzák.

A minőségi és az ügyfelek által támasztott követelmények folyamatos érvényesítése érdekében kiemelten kezeljük a technológiai folyamatok közvetlen ellenőrzését, illetve munkatársaink elméleti és gyakorlati felkészítését szakmai és etikai kérdésekben egyaránt.

Céljaink:

- Megrendelőink igényeinek pontos megismerése és teljes körű kiszolgálása

- A partnerek információi alapján a szolgáltatás minőségének folyamatos fejlesztése

- Alkalmazottaink, szakmai és ügyfélkezelési ismereteinek folyamatos bővítése

- A környezet fokozott védelme a korszerű technológiák és környezetbarát anyagok alkalmazásával.

- Piaci pozíciónk erősítése a vevői elégedettség növelése révén

Minőségcéljainkat, általános üzleti stratégiánk, és partnereink mindenkori igényeihez rugalmasan alkalmazkodva, az eredményességre való törekvés alapján határozzuk meg, mert tudjuk, hogy a minőség nem a véletlen műve, hanem rendszerbe foglalt tudatos és célorientált, folyamatos munka és fejlesztés eredménye.

A tevékenységünket úgy irányítjuk és végezzük, hogy a társadalmi elvárásokat megtestesítő törvényeknek, jogszabályoknak, regionális elvárásoknak minden tekintetben eleget tegyünk.

Ezt a Lukinserv Kft. minden munkatársával a minőségirányítási oktatás keretében megismertetjük, az érintett és az érdeklődő felek számára hozzáférhetővé tesszük.

Minőségpolitikánkat a vezetőségi átvizsgáláskor – évente egy alkalommal – felülvizsgáljuk, és gondoskodunk folyamatos aktualizálásáról.

A minőségpolitika aktuális változatának elkészítéséért a minőségirányítási vezető felelős, jóváhagyásáról minden esetben az ügyvezető igazgató gondoskodik.Budapest, 2007. november 15.

…………………………..

Lukács Péter
Vásárlói információk
 
Adatvédelmi nyilatkozatImpresszumForgalmazott márkák
lukinserv.hu © 2013-2024, Minden jog fenntartva.